Tuesday, January 1, 2013

De virkelige årsakene til Global oppvarming - Finn ut hvordan våre daglige vaner har katastrofale effekter For planeten

De to viktigste drivhusgassene er karbondioksid som bidrar til drivhuseffekten til en høyde på 60% og metan. Mens metan har bare en svak levetid i atmosfæren, det karbondioksidet blir værende i mer enn et århundre. Hvorfor vi fokusere mest på reduksjon av utslipp av karbondioksid.


Når vi bruker fossil energi, for eksempel kull, olje eller gass, vi brenne karbon, legger dermed karbondioksid i atmosfæren: ca 20 milliarder tonn per år i verden. Havet og skogene og plantene; gjør unna med omtrent halvparten av denne Overvekten av karbondioksid. Imidlertid denne konsentrasjonen stopper ikke vokser: fra 0.028% femti år siden til 0.0365% i dag.


En ekstra drivhus-gass er metan (CH4), hvorav konsentrasjonen har doblet siden den industrielle revolusjonen. Kildene er paddy felt, dumper søppel, bovine gårder og utnyttelse av gass og kull. Lystgass (n 2 o) er en annen drivhus-gass som kommer fra visse bransjer som gjødsel.


Som vi går om vårt daglige liv vi sjelden gjenspeile hvordan vår livsstil påvirke miljøet. Mens vi kan vurdere for noen instants som vi trenger for å være mer miljøvennlig bevisst, det er svært få av oss som virkelig ta deg tid som skyldes. Miljølære har gjort store gjennombrudd i å bestemme årsakene til global oppvarming. Den omfattende informasjonen om global oppvarming krever våre mindfulness som mange av årsakene til global oppvarming er på grunn av oss, og at den globale miljømessige outlook blir verre.


Hvordan er dette tenkelig? Svarene er alle stirrer oss i ansiktet hvis vi godtar for å se på dem.


Det første stedet å lete etter noen av årsakene til global oppvarming er i våre matvalg. Husdyr landbruk bidrar mer til global oppvarming enn alle andre faktorer kombinert. Mens det tar i gjennomsnitt 24 gallons av vann å opprette ett pund vegetabilske, for 5200 liter vann å lage én kilo storfekjøtt, som påkjenningen ekstremt vannressursene som vi hører mer og mer i nyhetene. Sammenlignbare, det tar to kalorier av drivstoff å produsere en calorie soyabønner, 54 kalorier drivstoff er nødvendig for å generere en calorie fra biff. Avskoging, er en annen biggie, husdyr vekst har skapt sju ganger mer avskoging enn den forårsaket av alle andre menneskelige aktiviteter. Vannforurensning, heath problemer, mistet av biologisk mangfold, utgivelsen av giftstoffer, antibiotika, GMO, plantevernmidler, kloakk, luftforurensning... er andre faktorer som gjør husdyr oppdrett så skadelig for miljøet. Forskere vurdere at 2,5 hektar land kan møte mat kravet av tjueto vegetarianere, men bare to personer spise møte, kylling, egg eller melkeprodukter. Marc Reisner forfatter av Cadillac ørkenen, oppsummerer det i disse ordene "Vestens vannkrisen og mange andre miljøproblemer som godt kan bli summert opp etter ett ord: husdyr".


Det er et annet område å se inn i våre byer. Hver gang du kjører, bilen er emitting karbonmonoksid. Multipliser at forurensning med hundrevis av millioner av andre biler, og du kan tydelig se at kjører motor drivstoff legger til global oppvarming.


En mer måte som vi bidra til årsakene til global oppvarming er av avskoging. Trærne i skog, jungel og regnskog er lunger av verden. Ved å kutte ned en stor mengde trær oppkvikkende muligheten til disse områdene er minsket.


Trær må karbondioksid å leve. Når store landområder trær er kuttet er ned på ett sted balansen kommet på avveie. Venstre over trær kan ikke ta i alle karbon som er i atmosfæren. På grunn av denne virkeligheten stiger karbon i store antall i atmosfæren. Dette er også hvorfor avskoging kan bli sett på som en av de viktigste årsakene til global oppvarming.


Bortsett fra disse faktorene er kjemikalier som metan og lystgass også årsaker til global oppvarming. Disse kjemikaliene mens i små mengder er ikke nok til å forårsake forringelse til atmosfæren og miljø. De kan betraktes som årsaker til global oppvarming når de brukes for en rekke mann nødvendig aktiviteter. Disse aktivitetene omfatter hevingen av husdyr som kyr. Andre kjemiske bidra til global oppvarming er kunstig gjødsel.


Når alle disse hendelsene tas uavhengig kan du tror de ikke kan føre til global oppvarming. Det er imidlertid mange vitenskapelige substansen som støtter denne saken. For å hindre fryktelige kjølvannet av global oppvarming du bør se på de ulike årsakene for global oppvarming og se hvilke trinn du kan ta for å omgå dem.


Jo mer vi setter pris på disse fakta, jo raskere kan vi stoppe eskalering av global oppvarming. Vi bør ikke fortsette for lenge som naturen vil ikke vente for oss å få våre handlinger rettet ut. Effektene av global oppvarming er advarsler til oss å justere våre måter å leve.

No comments:

Post a Comment